Què ens fa únics? | Telefèric de Montjuïc

A causa de la convocatòria de vaga pel Dia de la Dona, el dilluns 8 de març, el Telefèric de Montjuïc no oferirà servei.

  • Inici
  • Què ens fa únics?

Què ens fa únics?

Hola Barcelona, your travel solution

Puja al cim de la muntanya de Montjuïc i gaudeix d’una vista única de l’skyline de Barcelona i els seus voltants.

El Telefèric t'ofereix l’oportunitat de volar fins al Castell de Montjuïc mentre gaudeixes d’una panoràmica inigualable de la ciutat de Barcelona.

Barcelona a vista d’ocell

El Telefèric de Montjuïc et porta directament a la muntanya de Montjuïc, enclavament olímpic ple d’història i simbolisme. Aquest transport recorre 750 metres fins al cim de la muntanya amb cabines adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, modernes, segures i confortables. Relaxa't i descobreix Barcelona des de l’aire.

 

Descobriu la muntanya de Montjuïc

Si vols una vista panoràmica de tota Barcelona, on es vegi el mar, el port, la Torre Agbar, la silueta de la Sagrada Família, etc., has de pujar al Telefèric!

Des de l’estació del Funicular pots anar amb tota la família fins al Parc de Montjuïc, Miramar o el Castell de Montjuïc en còmodes cabines de 8 places. El Telefèric és la forma més ràpida i espectacular d’arribar a la muntanya de Montjuïc, centre neuràlgic de les Olimpíades de Barcelona 1992. Des de les parades del Telefèric de Montjuïc podràs visitar, entre d’altres: