A causa de la convocatòria de vaga del dijous 8 de març, el servei del Telefèric de Montjuïc pot patir alteracions.

  • Inici
  • Què ens fa únics?

Què ens fa únics?

Pugeu al cim de la muntanya de Montjuïc i gaudiu d’una vista única de l’skyline de Barcelona i els seus voltants.

El Telefèric us ofereix l’oportunitat de volar fins al Castell de Montjuïc mentre gaudiu d’una panoràmica inigualable de la ciutat de Barcelona.

Barcelona a vista d’ocell

El Telefèric de Montjuïc us porta directament a la muntanya de Montjuïc, enclavament olímpic ple d’història i simbolisme. Aquest transport recorre 750 metres fins al cim de la muntanya amb cabines adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, modernes, segures i confortables. Relaxeu-vos i descobriu Barcelona des de l’aire.

 

Descobriu la muntanya de Montjuïc

Si voleu una vista panoràmica de tota Barcelona, on es vegi el mar, el port, la Torre Agbar, la silueta de la Sagrada Família, etc., heu de pujar al Telefèric!

Des de l’estació del Funicular podeu anar amb tota la família fins al Parc de Montjuïc, Miramar o el Castell de Montjuïc en còmodes cabines de 8 places. El Telefèric és la forma més ràpida i espectacular d’arribar a la muntanya de Montjuïc, centre neuràlgic de les Olimpíades de Barcelona 1992. Des de les parades del Telefèric de Montjuïc podreu visitar, entre d’altres: