Què veure a Montjuïc | Telefèric de Montjuïc

Amb motiu de la convocatòria de vaga pel Dia Internacional de la Dona, divendres 8 de març, el servei del Telefèric de Montjuïc es pot veure afectat. Disculpeu les molèsties.

8/3: amb motiu de la convocatòria de vaga pel Dia Internacional de la Dona, el Telefèric de Montjuïc no ofereix servei.

  • Inici
  • Què veure a Montjuïc

Què veure a Montjuïc

Parcs, museus, llocs emblemàtics de la Barcelona Olímpica .. i una vista panoràmica de tot Barcelona!

Hola Barcelona, your travel solution

A la muntanya de Montjuïc podràs gaudir de museus com la Fundació Miró, el Museu d'Arqueologia o el MNAC, escenaris històrics com l'Anella Olímpica- emblemàtic dels Jocs Olímpics-, parcs, jardins, i fins i tot un castell!

Punts d'interès

Per què visitar Montjuïc

Montjuïc és un dels espais amb més història de Barcelona. Un lloc ple d’atractius, símbol del pas dels Jocs Olímpics per la ciutat, i que amb el temps s’ha convertit en una visita indispensable.

El Castell és només la culminació de la llarga llista de coses que veure a Montjuïc. En aquesta part de Barcelona podràs gaudir de llocs emblemàtics de la ciutat com el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Poble Espanyol o la Font Màgica de Montjuïc. I per descomptat, no ens hem d’oblidar de dos dels recintes esportius més importants del país, l’Estadi Olímpic Lluís Companys i el Palau Sant Jordi, ambdós també seu habitual de nombrosos concerts i tot tipus d’events.