Què veure a Montjuïc | Telefèric de Montjuïc

Amb motiu de la convocatòria de vaga pel Dia Internacional de la Dona, dimecres 8 de març, el Telefèric de Montjuïc no oferirà servei.

  • Inici
  • Què veure a Montjuïc

Què veure a Montjuïc

Parcs, museus, llocs emblemàtics de la Barcelona Olímpica .. i una vista panoràmica de tot Barcelona!

Hola Barcelona, your travel solution

A la muntanya de Montjuïc podràs gaudir de museus com la Fundació Miró, el Museu d'Arqueologia o el MNAC, escenaris històrics com l'Anella Olímpica- emblemàtic dels Jocs Olímpics-, parcs, jardins, i fins i tot un castell!

Per què visitar Montjuïc

Montjuïc és un dels espais amb més història de Barcelona. Un lloc ple d’atractius, símbol del pas dels Jocs Olímpics per la ciutat, i que amb el temps s’ha convertit en una visita indispensable.

El Castell és només la culminació de la llarga llista de coses que veure a Montjuïc. En aquesta part de Barcelona podràs gaudir de llocs emblemàtics de la ciutat com el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Poble Espanyol o la Font Màgica de Montjuïc. I per descomptat, no ens hem d’oblidar de dos dels recintes esportius més importants del país, l’Estadi Olímpic Lluís Companys i el Palau Sant Jordi, ambdós també seu habitual de nombrosos concerts i tot tipus d’events.