Font Màgica de Montjuïc | Barcelona Cable Car

Amb motiu de la convocatòria de vaga del divendres 24 de maig, el Telefèric de Montjuïc donarà servei entre les 11 i les 15 hores.

  • Inici
  • Font Màgica de Montjuïc

Font Màgica de Montjuïc

Un espectacle de música, llums i colors

Hola Barcelona, your travel solution

La Font Màgica, situada al peu de la muntanya de Montjuïc, s’ha convertit en una de les atraccions més populars de Barcelona, gràcies a la seva exhibició de música, llums i colors. Cada dia barcelonins i visitants s’apleguen al voltant de les seves coreografies per gaudir d’un espectacle únic on el ball de l’aigua hipnotitza el públic. 

Per què visitar la Font Màgica de Montjuïc?

Situada entre el Palau Nacional i l’avinguda Maria Cristina, la Font Màgica va ser construïda amb motiu de l'Exposició Universal de 1929 per l’enginyer Carles Buïgas. No va ser fins als anys 80 en què va incorporar la música, i pels Jocs Olímpics de Barcelona’92 es va restaurar completament. També, en els darrers anys, la font ha apostat per la sostenibilitat, substituint la il·luminació clàssica per la tecnologia LED i utilitzant aigua freàtica per al seu funcionament.

La Font Màgica té uns 7.000 milions de combinacions viables d'aigua i llum, gràcies a la possibilitat que té de conjugar els elements hidràulics i d'il·luminació de què disposa. Cada dia, i en diferents horaris, hi brollen 2.600 litres d’aigua per segon que ballen al ritme de tot tipus de cançons. Des de melodies de Disney fins a música clàssica, passant per bandes sonores i melodies dels anys 80 o 90. Cal destacar, en especial, la cançó "Barcelona", himne olímpic de Barcelona ’92, que va ser interpretat per Freddie Mercury i la soprano catalana Montserrat Caballé a la mateixa font.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: Cada any, la Font Màgica és el lloc escollit per al Piromusical, acte final de la Festa Major de Barcelona.
  • Consell del barceloní: Tingueu en compte que depenent de l’època de l’any la font té diferents horaris.
  • Imprescindible per: Gaudir d’una nit especial a l’aire lliure, amb la família o la parella.